Răzvan Marin, la un pas să dea lovitura! Echipa care a pus ochii pe el după ultimele evoluții

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 26 aprilie 2021, ora 13:58,
Razvan Marin, Cagliari Inter
Razvan Marin, Cagliari Inter

Internaționalul român a impresionat în acest an 2021 la Cagliari, iar prestațiile sale au generat un val de aprecieri în peninsulă. 

În ultima etapă, mijlocașul a contribuit decisiv la victoria sarzilor în fața Romei care a scos-o pe Cagliari pentru moment din zona retrogradării. Răzvan Marin a marcat golul de 2-1 și a oferit și un assist pentru o altă reușită a gazdelor în succesul din final cu 3-2. Fotbalistul de națională a fost avertizat în cele 83 de minute în care a fost utilizat de tehnicianul Leonardo Semplici. La finalul întâlnirii, învinșii s-au interesat de situația jucătorului de 24 de ani conform Sportmedia.

Răzvan a fost pe lista romanilor și înainte ca fotbalistul care a debutat în Liga 1 la Viitorul să semneze cu Ajax. Cagliari poate face profit de pe urma unei eventuale vânzări a românului. Italienii au plătit pe el 10 milioane de euro pentru a-l lua de la campioana Olandei. Trupa din Serie A visează să obțină măcar 15 milioane de euro în cazul unui transfer al său la Roma. În acest moment, cota sa de piață pe siteurile de specialitate este de 12 milioane de euro. Răzvan Marin a marcat 3 goluri și a oferit 5 pase de gol în acest sezon, la echipa sa de club.

CITEȘTE ȘI –>> Răzvan Marin, lăudat în Italia, după prestaţia fabuloasă din meciul cu AS Roma: ,,Are calităţi excelente şi le arată”

cagliarirazvan marinaprecieriRomarealitateaoferte