Răzvan Marin, mesaj pentru fanii italieni și români „Un sezon în care dezamăgirea și durerea au predominat!”. Ce le-a transmis mijlocașul suporterilor!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 12:33,
Razvan Marin. Foto: Profimedia
Razvan Marin. Foto: Profimedia

Răzvan Marin, mijlocașul echipei Cagliari, din Italia, a retrogradat alături de clubul său la finele sezonului recent încheiat. Românul este profund dezamăgit de cele întâmplate, așa că a decis să le transmită fanilor un mesaj.

Concret, Marin își exprimă supărarea și scuzele față de toți oamenii implicați la club, spunând totodată că Cagliari va reveni mai puternică în Serie A. Românul a avut cuvinte și despre situația de la națională.

„Tot răul va fi spre bine!”

„21-22 a ajuns la final. Un sezon în care dezamăgirea și durerea au predominat.

Aș dori să-mi cer scuze tuturor fanilor și oamenilor de la club pentru acest sezon, nu ați meritat asta și ați fost alături de noi 100% în fiecare meci, și doare. Aș vrea să mă uit în viitor și sunt convins că tot răul va fi spre bine și clubul va reveni curând acolo unde îi este locul: Serie A.

La fel, debutul în Liga Națiunilor nu a fost ceea ce am sperat. Dar mai avem 2 meciuri, orice este posibil și credem în noi.

Vă mulțumesc din nou pentru sprijin și să privim spre viitor”, a fost mesajul lui Răzvan Marin, postat pe contul său de Facebook.

Ladislau Boloni, mesaj dur, dar sincer, pentru FRF! Citește chiar aici!

cagliarinationala#răzvanmarin