Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă înainte de EURO 2024: „Există foarte multă valoare în echipa Ucrainei!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 13 iunie 2024, ora 08:19,
RĂZVAN RAȚ
RĂZVAN RAȚ

Naționala României va începe aventura la EURO 2024 cu un meci tare. „Tricolorii” se vor duela cu Ucraina, urmând ca apoi să dea piept în grupa E și cu Belgia și Slovacia.

Răzvan Raț a analizat primul adversar al trupei pregătite de Edi Iordănescu. Fostul fundaș român a tras un semnal de alarmă.

„Există foarte multă valoare în echipa Ucrainei!”

Noi am avea jucători de viteză, care ar putea surprinde pe contraatac. Nu cred că e neapărat o strategie rea. Atâta timp cât avem şi posibilitatea de a ţine mingea şi a avea o posesie, a ne crea ocazii, a construi lucruri, de ce nu?

Echipa Ucrainei, în afară de cluburile la care activează jucătorii lor, a şi demonstrat și a avut şi sezoane bune. Vorbim de Dovbyk, care a fost al doilea marcator din La Liga, de Tsygankov, care a jucat foarte bine la Girona, iar echipa a avut un sezon foarte bun.

Mai e Mudryk, care are un motor în spate, sau zici că e cineva care îi suflă în pânze şi aleargă foarte bine. În afară de asta, e un jucător care a fost vândut pe o anumită sumă (n.r. 100 de milioane de euro) şi nu cred că degeaba.

Vorbim de cei trei pentru că sunt cei mai reprezentativi. Stai, că l-am uitat pe Zinchenko!

Există foarte multă valoare în echipa Ucrainei, de care ar trebui să ne temem, dar nu în sensul în care să spunem ‘Gata, am pierdut de dinainte!’”, a declarat Răzvan Raţ, potrivit celor de la golazo.ro.

razvan ratnationala Romaniei