Răzvan Zăvăleanu a analizat situația de la Dinamo: „Există o discuție cu un important fond de investiții”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 23:52,
Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Administratorul special de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Zăvăleanu a declarat că s-au purtat discuții cu un fond de investiții, dar oamenii de afaceri au făcut câțiva pași înapoi deoarece Nicolae Badea a interzis folosirea siglei în scop comercial.

”Cele două discuții există în continuare. Există o discuție cu un fond de investiții important, care a făcut anumiți pași înapoi după ce s-a întâmplat cu sigla. Între timp, am vorbit cu domnul Badea și a oferit disponibilitatea de a discuta despre tot ce ține de brand, astfel încât să nu pară a fi obstrucția domnului Badea pentru un nou acționar.

Purtăm discuții în continuare, însă într-un ritm mai puțin accelerat decât fusese până la momentul respectiv, când era un mare entuziasm. Ei mi-au spus că rămânerea lui Dinamo în Liga 1 nu ar fi un element definitoriu, decisiv. Bineînțeles că ar fi mai bine ca Dinamo să rămână în Liga 1. Pe de altă parte, mai avem discuții cu cineva. Să vedem”, a declarat Zăvăleanu, la Digi Sport.

Dinamo speră într-o minune să scape de baraj. Returul a barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu Universitatea Cluj, este programat pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. În prima manșă, ardelenii s-au impus cu 2-0.

dinamoliga 1razvan zavaleanu