Răzvan Zăvăleanu clarifică situația de la Dinamo-Ce se întâmplă de fapt cu negocierile purtate cu Mohammad Murad!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 august 2022, ora 22:43,
Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a debutat cu dreptul în primul sezon de Liga 2 din existența clubului. Totuși, echipa încă se află în căutarea unor investitori serioși și dornici să ridice clubul.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit recent despre situația de la echipă. Acesta a precizat care este stadiul negocierilor purtate cu Mohammad Murad.

„Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în cinci minute!”

„Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere. Nu e o lipsă de comunicare cu Vlad Iacob, comunicăm bine, dar cred că știu ce înseamnă negocieri și practic nu s-a întâmplat nimic de la ședința de marțea trecută.

Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în cinci minute.

Am fost dezamăgit pentru că, după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele, e departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând.

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, ca după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente.

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz. Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare.

Astăzi, din păcate, ne aflăm în situația în care suporterii sunt principalii sponsori ai clubului. Deocamdată nu e nimic nou. Dacă astăzi ar veni un investitor, probabil că undeva între 70 și 90 de zile totul ar fi în regulă, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Dinamo se află în insolvență din luna iunie a anului 2021. Echipa a retrogradat pentru prima dată în istoria sa în luna mai a anului acesta, când U Cluj a câștigat barajul cu scorul de 3-1 la general.

razvan zavaleanumohammad muraddinamo