Reacția de milioane a lui Steven Gerrard după revenirea cu gol a lui Ianis: „Trebuie să fiu corect față de el”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 decembrie 2020, ora 16:43,
gerrard ianis

Antrenorul lui Rangers a evidențiat meritul fotbalistului român în evoluțiile echipei sale din ultima vreme. 

Rangers este lider în campionat, a câștigat grupa de Europa League și are o singură înfrângere în toate competițiile în această stagiune. Iar fostul căpitan al lui Liverpool este mândru de fotbaliștii săi. Ianis nu face excepție.

„Ca să fiu corect faţă de Ianis, lucrul pe care îl face pentru noi este că îşi creează ocazii, nu se teme să fie îndrăzneţ cu pasele pe care le dă şi şuturile sale! Asta îmi place la el!

„A fost incredibil cu Motherwell, runda trecută. A intrat şi a schimbat complet jocul, a arătat calitate şi multă inteligenţă în joc. Din nou, a fost o prestaţie solidă pentru el. Am observat că a obosit puţin, trebuie să monitorizăm asta zilele următoare”, a fost comentariul lui Steven Gerrard după meciul de aseară al lui Rangers. 

Și presa scoțiană a apreciat jocul șeptarului alb-albaștrilor.

Ianis Hagi a avut un meci superb azi. A contribuit la deschiderea scorului și, bineînțeles, a marcat al treilea gol. Hagi începe să arate de ce Steven Gerrard l-a cumpărat definitiv”, a notat  Daily Record. 

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | Cum se “luptă” Ilie Năstase cu pandemia: “Stau cu soția, sunt mai aproape de ea”

realitatearangersaprecieriianis hagigerrard
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”