Reacţia FRF după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţională: ,,Ne dorim să fie alături”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 16:25,
Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă
Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi a surpins pe mulţi oameni din fotbalul românesc la conferinţa de presă de după meciul cu Armenia, scor 1-0. Tehnicianul şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională la finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

După ce Mirel Rădoi a făcut anunţul surprinzător, Federaţia Română de Fotbal a reacţionat. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a venit cu o serie de declaraţii în acest caz.

Acesta spune că Federaţia îşi doreşte colaborarea cu Mirel Rădoi în cazul în care naţionala ajunge la jocurile de baraj pentru CM 2022.

,,Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională.

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie.”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru FRF.

Citeşte şi GIGI BECALI REACŢIONEAZĂ ÎN CAZUL LUI MIREL RĂDOI: ,,MĂ ROG CA DUMNEZEU SĂ-I DEA ÎNŢELEPCIUNE”

realitateafrfmihai stoichitamirle radoiechipa nationala