Reacția lui Andrea Mandorlini după ce s-a încurcat cu UTA: ”Așa se întâmplă când joci multe meciuri!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 25 noiembrie 2023, ora 23:30,
Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu UTA Arad, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Clujenii au avut gol anulat în minutul 87.

La finalul meciului, Andrea Mandorlini a oferit mai multe declarații.

Antrenorul italian susține că echipa lui nu a avut șansă, deși a reușit să aibă ocazii.

”Așa e fotbalul, am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit șansa. Sunt mulțumit de joc, rămâne să ne pregătim pentru următorul meci.

Nu contează, trebuie să ne păstrăm încrederea, să rămânem pe același drum. Am avut multe ocazii, dar din lipsă de noroc nu am deblocat rezultatul de pe tabelă.

Camora a fost pe bancă pentru a da un suport echipei, dar a intrat 10 minute deși mai simțea dureri. De Bîrligea știam de dinainte că va juca, dar de Mario, nu știam. Mă bucur că a făcut-o, deși am riscat puțin.

Am revăzut ocazia lui, a dat și câteva centrări periculoase, s-a simțit când nu l-am avut în teren. A făcut ce trebuia, dar azi ne-a lipsit norocul. Nu mereu câștigă echipa care are cele mai multe ocazii.

Am avut ghinioanele noastre, așa se întâmplă când joci multe meciuri. Acești a simțit dureri la națională. Avem câteva probleme, dar nu foarte mari. Nu cred că Ajeti și Konoplyanka vor juca la următorul meci, dar e bine că i-am recuperat pe Camora și pe Bîrligea”, a spus Andrea Mandorlini.

superligautaAndrea Mandorlinicfr