Reacția lui Dănuț Lupu la apariția lui Deian Sorescu cu o eșarfă anti-Dinamo la gât: ”Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 24 ianuarie 2023, ora 16:58,
Deian Sorescu
Deian Sorescu

Deian Sorescu și-a făcut debutul la FCSB în meciul câștigat de gruparea bucureșteană contra celor de la Hemannstadt, scor 1-0, în etapa a 22-a din Liga 1.

Fotbalistul a purtat o eșarfă cu însemne anti-Dinamo la sfârșitul partidei și a fost criticat de suporterii ”câinilor.

Dănuț Lupu susține că gestul lui Sorescu a fost exagerat, ținând cont de faptul că a evoluat în tricoul lui Dinamo. Cu toate acestea, Lupu a spus că perioada dificilă prin care a trecut Sorescu când juca pentru Dinamo l-a determinat să recurgă la acest gest.

”Poate şi galeria a greşit faţă de el la un moment dat. Când el s-a chinuit pentru Dinamo și tu, ca galerie, ai făcut ce ai făcut să îl umileşti, acum a venit şi rândul lui.

Dar nu cred că a făcut ce trebuia pentru că, până la urmă, el este fotbalist. Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine. Poate se întoarce la Dinamo peste un an şi ce facem?

Nu este normal. Şi atunci cum faci? Dar şi galeria trebuie să înţeleagă. Pe vremea aia Sorescu s-a chinuit la Dinamo. Nu puteai să îi faci ce i-ai făcut.

Eu n-am fost de la Dinamo la Rapid? Nu am fost schimbat şi eu? Dar nu am făcut aceste gesturi. Eu cred că a greşit”, a declarat Dănuț Lupu, conform Fanatik.

dinamodanut lupufcsbdeian sorescu