Reacția lui Dică, după ce a aflat că Mihai Stoica l-a vorbit de rău: „În MM am avut încredere!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 decembrie 2018, ora 09:23,
Mihai Stoica-Nicolae Dica
Mihai Stoica-Nicolae Dica

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB și începe să vorbească despre mandatul său. Tehnicianul a dezvăluit că a avut o ofertă din Arabia Saudită și a dat detalii despre colaborarea cu MM Stoica.

Lui Dică nu-i vine să creadă că Mihai Stoica l-a vorbit de rău la patron. Gigi Becali a declarat, la finalul înfrângerii cu CFR, că trebuia să-l asculte pe MM, care-i spusese: „Băi, Gigi, noi nu avem antrenor!”.

Dică a precizat, la Telekom Sport, că relația lui cu Mihai Stoica a fost apropiată.

În MM am avut încredere. Doar cu el am vorbit anumite lucruri. M-a mirat acea declarație a patronului. MM știe foarte bine că eu am avut ofertă din Arabia Saudită și doar cu MM am vorbit. Pe el l-am întrebat cum e mai bine pentru mine, să rămân sau să plec? Eu am vrut să plec după meciul cu Craiova, dar MM m-a întors.

Dacă simțea că e o problemă în vestiar, mi s-ar fi părut că era ok să-mi zică. Mereu am avut discuții. Eu de când am venit la Steaua, le-am spus lui MM și patronului că atunci când nu mai au încredere în mine să-mi spună și voi renunța.

Nu mă simt trădat de MM. Eu nu cred că a spus treaba asta (n.r. că FCSB n-are antrenor). Poate a spus-o în altă conjuctură. Poate un defect al meu e că am încredere în oameni. Dacă a spus acest lucru, sunt dezamăgit„, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

declaratii gigi becalifcsbmihai stoicanicolae dică