Reacția lui Dinu Gheorghe la adresa lui Davis Mangia după scandalul cu tentă sexuală: ”N-are nicio treabă cu fotbalul!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 23:12,
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Devis Mangia, tehnicianul italian, este selecționerul Maltei. Se pare că fostul antrenor cu care echipa lui Mihai Rotaru a cucerit Cupa României în 2018, a fost suspendat.

Mai exact, Federația de Fotbal din Malta a emis în cursul zilei de marți un comunicat prin care a precizat că Devis Mangia nu mai este, pentru moment, selecționer.

Potrivit Times of Malta, Devis Mangia ar fi fost denunțat chiar de un jucător maltez, pe motivul unei abateri sexuale. „Victima” ar fi înștiințat Federația despre incident în ziua de duminică. Dinu Gheorghe, fostul oficial de la Rapid, a avut o reacție dură.

”Să îl întrebăm pe Cârțu, pentru că el a lucrat cu el. Nu știu, dacă a auzit ceva… E problema lui, e viața lui. La evenimentele care se întâmplă azi pe globul pământesc, e progresist, ce o fi, neomarxist, ce o fi, nu știu.

Îl privește ce face el cu corpul lui. E urât dacă… Am înțeles că aceeași problemă a fost și când a plecat din Italia, când a venit în România, și acolo au fost ceva bănuieli. E foarte urât dacă s-a întâmplat… N-are nicio treabă cu fotbalul, dar e treaba lui, îl privește”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

craiovadinu gheorghemangia