Reacţia lui Gheorghe Mustaţă, după ce Bumbescu l-a numit ,,prost”: ,,A fost ceartă mare la ei! Îl cunosc bine pe nea Adi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 11 martie 2021, ora 20:20,
Gheorghe Mustață, FCSB
Gheorghe Mustață, FCSB

Adrian Bumbescu, fostul mare fundaş al Stelei, l-a acuzat pe Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, de atitudinea avută în ultima vreme şi l-a numit ,,prost”.

Totul a plecat după ce Mustaţă a spus că în tabăra celor de la Steaua există anumite tensiuni, iar unul dintre cei care urmau să plece din Ghencea era Adrian Bumbescu.

Acum, liderul galeriei de la FCSB îşi menţine afirmaţia, susţinând că în tabăra celor de la CSA a fost un mare scandal. Pentru că l-a făcut ,,prost”, Mustaţă spune că nu îi va răspune lui Bumbescu, pentru că el respectă gloriile Stelei.

Eu știu foarte bine cum a stat situația la ei, iar pe nea Adi au vrut să îl dea afară. A fost ceartă mare la ei. Este treaba lui nea Adi dacă nu crede.

mustata-fcsb

Însa niciodată, dar niciodată eu nu îi voi răspunde cu vorbe urâte lui nea Adi. El este o glorie a Stelei, iar eu îl respect foarte mult. Noi ne respectăm gloriile.

Dacă dânsul a ales să mă jignească, totuși, eu nu voi voi răspunde cu aceeași monedă. Îl cunosc bine pe nea Adi și nu îmi permit să îl jignesc. Acum este și meciul ăsta direct și au ieșit și dânșii să vorbească., a declarat Mustaţă, pentru ProSport.

Toate aceste discuţii au pornit înaintea meciului de sâmbătă, 13 martie, dintre CSA Steaua şi FCSB II, care se va disputa de la ora 15:00.

Citeşte şi Bumbescu dă de pământ cu liderul galeriei FCSB: „Un prost care nu are ce face! Nu or să joace în Ghencea!”

gheorghe mustațăsteauarealitateabumbescu