Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra Craiova -FCSB: „Nu avem ce să facem! Ei stăpânesc”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 27 aprilie 2021, ora 18:37,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacție după ce CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs la duelul „roș-albaștrilor” contra Craiovei!

Finanțatorul bucureștenilor a avut în ultimele săptămâni un conflict de la distanță cu actualul șef al FRF, Răzvan Burleanu. După ce a tras mai multe semnale de alarmă în privința erorilor de arbitraj împotriva echipei sale, Gigi Becali a dezvăluit chiar că intenționează să nu mai lase niciun fotbalist de la FCSB la loturile naționale, în semn de protest față de actuala conducere a FRF și CCA.

La scurt timp după ce Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Istvan Kovacs să arbitreze meciul dintre Craiova și FCSB, Gigi Becali a comentat pe marginea acestei delegări, spunând că se așteaptă de la centralul din Carei să demonstreze că nu are nimic cu echipa sa. Numirea lui Kovacs vine la puțină vreme după ce oficialii FCSB-ului au solicitat ca arbitrul în vârstă de 36 de ani să nu mai fie la centru în partidele bucureștenilor.

kovacs becali
SURSA FOTO: Gazeta Sporturilor

„Ce să mai zic? Ce să mai fac? Ce vrei să facem? Vor să arate că «Noi suntem stăpânii și facem ce vrem!». Nu avem ce să facem! Ei stăpânesc. Să facă Domnul dreptate! Ce a făcut el la meciurile cu CFR și cu Viitorul. Nu cred că el a vrut. Dracii l-au pus. Un om nu poate face așa ceva. Poate acum îl luminează Dumnezeu și poate arbitrează bine.

Citește și Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! “Scot echipa de pe teren!”

Și nici nu aveau pe cine să trimită! Mă așteptam într-un el. El, Hațegan și Feșnic sunt arbitri valoroși. Într-un fel sunt îndoit, dar mă și bucur… E bun, dar are momente în care i se întunecă mintea. Mă bucur într-un fel, că e un arbitru că are valoare. Știu eu ce să zic… Decât un arbitru fără valoare, mai bine un arbitru cu valoare! Dacă vrea să arbitreze corect… Ați văzut cum arbitrează în Champions League?

Nu sunt supărat. Într-un fel, chiar îmi convine! Măcar știu că e valoros. De ce ar arbitra el împotriva noastră? Nu are niciun interes! E onoarea lui în joc! Trebuie să demonstreze și să spună «Nu am nimic cu voi! Atunci am fost întunecat, am greșit!». Are posibilitatea să arate că atunci a greșit! Mie îmi pare bine că l-au delegat.

Acum vrea să demonstreze că știe și că nu are nimic cu noi. Eu am spus de ani de zile că e valoros. D-asta am fost și supărat că am greșit. Fază cu Camora nu am s-o uit niciodată în viața mea! Și după aceea, Miron sare la cap, unul dă cu capul în capul lui și se dictează penalty… Dar, una peste alta, îmi convine, chiar dacă noi am cerut să nu ne mai arbitreze! Eram supărați… Nu-ți convine ca la meciurile decisive să nu te arbitreze cineva de valoare”, a spus Gigi Becali, potrivit GSP.

Citește și Gigi Becali îi pune la zid pe Burleanu și Vassaras: “Chiar nu văd că ne ducem în cap cu arbitrajele astea?”

gigi becalikovacsliga 1declaratiifcsbrealitateaplay off