SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacția lui Gigi Becali, după creșterea cazurilor de COVID-19 de la FCSB: „Mă înțelege și pe mine cineva?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 13:05,
Gigi-Becali
Gigi-Becali

Patronul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de nervos în momentul în care a aflat că echipa sa se află în plin focar de infectare cu coronavirus!

FCSB se confruntă cu mari probleme din cauza multiplelor cazuri de COVID-19, însă Gigi Becali continuă să pledeze pentru nevaccinarea elevilor lui Edi Iordănescu. Întrebat despre situația de la clubul pe care îl conduce, afaceristul din Pipera a continuat să arunce cu săgeți în direcția celor de la FRF și LPF, după ce conducătorii celor două foruri naționale au adoptat un nou protocol pentru echipele de fotbal, în vreme de pandemie.

Credit: ALEX NICODIM/SIPA

”Eu am spus ce am avut de spus da? Nu știu cine e Liga, nu știu cine e Federația. Nu mă mai interesează ce vor ei. Mă înțelege și pe mine cineva? Gata! Nu mai vreau să vorbesc”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu

„Asta este viața și trebuie să trecem și prin Covid-ul ăsta, dar nu poți să faci în așa hal regulamentul. De aproape doi ani o ținem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal. Dacă ai vaccin făcut nu mai mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteți în toate mințile? Îi întreb și eu pe Burelanu, Gino și pe ministru.

Ce o să faceți voi, că nu o să mai dureze mult, și o să vedeți că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceți atunci? Iar mie dacă îmi va muri, Doamne ferește!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viața mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu și pe ministru. Schimbați, bă, cât mai este timp regulamentul că o să îi omorâți pe fotbaliști. Vor face aia infarct pe teren.

Dar, lasă că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu și Gino, nu o să îl las nici pe ministru. Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testați, bă, toți jucătorii înainte de meciuri. Cât vreți să mai urle Becali să vă trezească la realitate? Ce vreți să fac eu? Am zis să nu mai ies în presă să vorbesc. Am zis să stau să îmi văd de treaba și de viața mea, dar înnebunesc când văd ce se întâmplă la noi. Și apoi tot pe mine mă sunați, că uite domnul Becali ce s-a întâmplat, că uite domnul Becali ce cazuri de Covid au mai apărut…..Nu se poate așa ceva!”, spunea ieri Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Citește și GIGI BECALI, CRITICAT PENTRU DECIZIA SA CU PRIVIRE LA VACCINARE: „NU POATE DECIDE ÎN NUMELE JUCĂTORILOR!”

fcsbdeclaratiigigi becaliCovid-19liga 1realitatea