Reacţia lui Horia Tecău după ce s-a vindecat de COVID-19! ,,Am avut niște simptome dificile”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 16:23,
horia-tecau

Tenismenul român, Horia Tecău (35 ani), s-a vindecat de COVID-19!

Horia Tecău a declarat că a avut simptome destul de dificile, febră, dureri de cap și dureri musculare.

„Am făcut un test pentru că urma să fac o filmare și era normal ca toată echipa să se testeze. La trei zile după rezultatul pozitiv, am avut o seară în care am avut niște simptome destul de dificile.”

„Am avut febră, m-a durut capul, am avut niște dureri musculare. Tot vârful acesta a durat 24 de ore”, a declarat Horia Tecău pentru Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Reacția lui Tudor Iacov la noul termen de dizolvare a FRF: “Este extrem de lung. Cuiva îi este frică”

Tecău a spus că s-a bucurat că nu a contactat virusul la vreun turneu ca să fie nevoit să stea in izolare printr-o cameră de hotel.

„Mă bucur că s-a întâmplat acum. Eram acasă, eram într-un moment ok. Am făcut carantina la mine acasă, mă simțeam confortabil. Ar fi fost mult mai diferit să contactez acest virus la un turneu. Să fiu carantinat două săptămâni într-o cameră de hotel. Ar fi fost mult mai greu” a declarat Tecău pentru sursa citată.

Citește și EXCLUSIV | Nou termen în procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal. Ce au decis instanțele de judecată

 

 

 

simptome coronavirushoria tecăuCovid-19tenisrealitatea
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”