Reacția lui Mihai Pintilii după înfrângerea în meciul cu Farul: ”Nu vreau să acuz pe nimeni, e vina tuturor”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 23:03,
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

FCSB a fost învinsă în meciul cu Farul Constanța, disputat pe Arena Națională, scor 2-3. Mihai Pintilii, tehnicianul roș-albaștrilor, a declarat la finalul partidei că fotbaliștii săi au avut o atitudine ”extraordinară”.

El a subliniat că nu îl poate învinovăți pe Dawa, deoarece sunt o echipă.

„Din păcate, am pierdut, pe nişte greşeli. Asta e viaţa. Îmi pare rău de băieţi, au avut o atitudine extraordinară. Asta e fotbalul, viaţa merge înainte. Împreună câştigăm, împreună pierdem! Nu vreau să acuz pe nimeni, e vina tuturor, nu pot să dau într-un singur jucător.

Putea să se întâmple oricui, a luat roşu, a fost lovitură liberă, a ieşit… Nu pot să dau într-un jucător. Era o şansă ca noi să ne apropiem de locul doi. O greşeală personală şi atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine, acum asta a fost să fie. Nu vreau să comentez, e şi normal să fie supăraţi, s-au dăruit. E frustrant când pierzi în asemenea hal.

Întăriri, să fiu eu mai tare. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva e binevenit. Aşa a fost să fie în această seară, când am câştigat şi noi prin minutul 90 n-a zis nimeni nimic. Jucătorii sunt o familie, suferă toţi când pierd şi se bucură toţi când câştigă.

E foarte greu să… Nu ştii, ţine de moment, de ei, nu de mine. Chiar nu ştiu, e lipsă de experienţă, nu vreau să le reproşez absolut nimic, au demonstrat că joacă un fotbal bun, a fost un spectacol. Din păcate,eacț am pierdut, îmi pare rău pentru ei pentru că i-am simţit foarte supăraţi şi mâhniţi”, a spus Mihai Pintilii, la Orange Sport.

dawafcsbfarul constanțamihai pintilii