Reacția lui Mihai Rotaru după ce a aflat că o rivală din Superligă ar vrea să îi fure vedeta: ”Eu știam că are alte atribuții!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 11 iunie 2024, ora 11:11,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

 

Rotaru a mărturisit că nu crede nici în varianta unui eventual transfer al lui Alexandru Cicâldău la Rapid. Acționarul oltenilor crede că, în condițiile în care Cicâldău va decide să revină în Superliga României, Universitatea va avea prioritate.

”Markovic, la U Cluj, și Cicâldău, la Rapid. Markovic, la U Cluj, a spus-o brand-managerul lui U Cluj, eu știam că brand-managerul are alte atribuții, dar ok, dacă se pricepe la transferuri, iar Cicâldău la Rapid este un zvon scos de un site de suporteri.

Nici măcar nu se citează vreo sursă din interiorul Rapidului. Un site de suporteri a scris că îl vor pe Cicâldău, ok. Cicâldău ar putea să ajungă, la fel, jucăm pe probabilități.

Putea să ajungă și vara trecută, am discutat înainte să plece la Konyaspor, știe foarte clar că există un interes, sigur că el mai are încă doi ani de zile contract cu Galatasaray, iar acest lucru complică situația, dar noi suntem interesați și oricând vom face eforturi pentru a-l readuce la Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

mihai rotaruuniversitatea craiovaalex cicaldau