Reacţia lui Novak Djokovic după ce a fost trimis acasă de australieni: ,,Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 10:03,
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

Novak Djokovic a reacţionat după ce autorităţile din Australia şi-au menţinut decizia cu privire la anularea vizei acestuia. Sportivul urmează să fie deportat de pe ,,tărâmul cangurilor”.

Nole susţine că este foarte dezamăgit de decizia pe care Curtea a lua-o împotriva sa. Acesta anunţă că va coopera cu autorităţile australiene pentru plecarea sa din ţară. Acesta ar putea primi o interdicţie de trei ani de zile în Australia.

Citeşte şi NEWS ALERT | Novak Djokovic a pierdut procesul cu australienii şi nu va juca la Australian Open 2022

,,Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open!

Respect decizia Curții și voi coopera cu toate autoritățile în toate demersurile care vor urma pentru a pleca din această țară. Nu m-am simțit deloc confortabil să fiu în centrul atenției în ultimele săptămâni, dar sper să mă pot concentra pe turneele următoare și pe meciurile care vor urma.

Aș dori să le transmit toate gândurile mele bune celor care sunt implicați la Australian Open, jucătorilor, oficialilor turneului, celor din staff, voluntarilor.

În final, aș vrea să le mulțumesc celor din familia mea, fanilor mei, prietenilor, echipei mele, dar și celor din Serbia pentru felul și modul în care m-au susținut. Toți ați fost o mare sursă de energie pentru mine., apare în scrisoarea făcută publică de Novak Djokovic.

Novak Djokovic. Foto: Profimedia

Citeşte şi Ce urmează pentru Novak Djokovic după decizia primită în Australia

viza anulatareactie djokovicNovak Djokovicdeportareaustralia