Reacția lui Ștefan Târnovanu despre posibila sa plecare de la FCSB: „Voi fi pregătit!”-Ce a declarat tânărul portar!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 09:42,
Ştefan Târnovanu
Ştefan Târnovanu

FCSB s-a calificat aseară în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Dunajska Streda (1-0/ 2-0 la general). „Roș-albaștrii” nu au convins prin jocul lor, însă a fost suficient ca Andrei Cordea să marcheze, iar echipa să treacă mai departe.

Ștefan Târnovanu, tânărul portar al FCSB-ului, a vorbit după meci despre prestația echipei sale. De asemenea, acesta a comentat și subiectul posibilei sale plecări de la echipă.

„Nu îmi e greu, e fotbal!”

„Un meci frumos, complicat, am făcut un joc foarte bun, ne bucurăm și așteptăm play-off-ul. Nu, n-am mai trăit, este prima dată, o atmosferă senzațională. Pe final am început și eu să cânt cu ei, e ceva unic, le mulțumesc din suflet că au fost lângă noi.

Sper să fie în continuare alături de noi, să-i facem fericiți. Suntem Steaua (n.r. – FCSB), suntem cea mai iubită echipă din țară, lumea vine la stadion, jucăm un fotbal frumos, am început să și câștigăm, consider că de asta vin la stadion.

Mai avem de trecut de play-off, urmează meciul din campionat pe care trebuie să-l câștigăm. Așa trebuie, așa cred! Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. – la oferta), nu știu nimic mai mult, momentan sunt aici, mă concentrez aici. Când va veni, dacă va veni, voi fi pregătit. Nu îmi e greu, e fotbal, trebuie să joc până în momentul în care voi pleca”, a declarat Ștefan Târnovanu, după victoria cu Dunajska Streda.

FCSB va juca duminică, 14 august, pe teren propriu contra celor de la Chindia Târgoviște, de la ora 21:30.

ștefan târnovanufcsb