Reacția lui Victor Pițurcă după ce România a zdrobit Ucraina la EURO 2024: „Au contat și acele meciuri slabe cu Bulgaria și cu Liechetenstein!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 17 iunie 2024, ora 23:00,
VICTOR PIȚURCĂ
VICTOR PIȚURCĂ

Naționala României a bifat o victorie istorică luni, la EURO 2024: 3-0 contra Ucrainei. „Tricolorii” au surprins întreaga lume.

Victor Pițurcă a declarat că nu se aștepta la o victorie de o asemenea manieră. Iată ce a spus fostul selecționer despre jocul reprezentativei noastre.

„Au contat și acele meciuri slabe cu Bulgaria și cu Liechetenstein!”

„Nu mă așteptam să câștigăm cu 3-0, nu știu cine se aștepta. Ei au avut posesia, au condus jocul, dar aveau acțiuni previzibile, fără ritm. Iar noi am fost montați 100%.

Au contat și acele meciuri slabe cu Bulgaria și cu Liechetenstein, i-au mobilizat pe băieți. Au fost impecabili în apărare, am și marcat, dar cele mai importante sunt cele trei puncte.

Acum vreo câteva săptămâni am spus că Ucraina are jucători mofturoși. I-am văzut cu Islanda și, la 1-0 pentru nordici, au avut noroc, că puteau să mai încaseze vreo două goluri.

Au întors barajul cu șansă. De aceea spuneam că e un avantaj că jucăm cu ei primii. Și că avem șanse să scoatem un rezultat bun.”, a reacționat Victor Pițurcă, conform GSP.ro.

nationala Romanieivictor piturca