Reacția oficială a LPF după incidentele de la Sfântu Gheorghe: ”E nevoie de responsabilitate!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 19:57,
Justin Ștefan
Justin Ștefan

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat că decizia finală în în cazul meciului întrerupt duminică la Sf. Gheorghe, dintre Sepsi şi FCU Craiova, va fi luată de Comisia de Disciplină a FRF.

”Cred că sunt mai multe planuri ale discuţiei, dar, în momentul de faţă, în urma acestui incident se vor întocmi rapoartele observatorului de joc şi ale observatorului de arbitri, ele vor merge către Comisia de Disciplină, care va deschide o procedură disciplinară şi de acolo, mai departe, cei din comisie vor aplica dispoziţiile regulamentare şi vor adopta o decizie.

Ca şi organizatori de competiţie suntem direct interesaţi ca meciurile să se dispute pe terenul de joc, ceea ce înseamnă că în cazul unor asemenea incidente e nevoie de mult tact, e nevoie de responsabilitate”, a declarat Justin Ştefan, la Digi Sport.

 

sfântu gheorgheLPFcraiova