Reacția patronului lui Sepsi, după ce Marius Ștefănescu a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 14:19,
Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Patronul celor de la Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre decizia selecţionerului României, Edi Iordănescu de a nu se baza pe Marius Ştefănescu (25 de ani).

„Vreau să ştiţi din startul discuţiei că eu sunt în primul rând foarte mândru că Ştefănescu a avut onoarea să fie convocat la echipa naţională pentru aceste două meciuri, iar această campanie se va încheia în această seară prin calificarea României la Campionatul European de anul viitor din Germania.

Dacă vom merge în Germania ca şi câştigători de grupă, cu atât mai bine. Dacă vom merge de pe locul doi, tot trebuie să fim foarte mândri de selecţionerul nostru şi de jucătorii săi.

Sunt sigur că şi Ştefănescu este la fel de mândru ca şi mine. Dar, dacă domnul Iordănescu a decis ca el să nu prindă foaia de joc pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, totuşi zic că noi trebuie să începem să îi respectăm deciziile selecţionerului României.

Dânsul ştie cel mai bine ce este de făcut şi uitaţi că a făcut foarte bine până acum, deoarece el îi are acolo, la antrenamente, pe băieţi şi doar dânsul stabileşte strategia jocurilor.

Îi transmit lui Ştefănescu încă o dată că trebuie să fie mândru că a fost convocat la lot, să se antreneze şi mai bine pe viitor, iar eu sunt sigur că domnul Iordănescu o să îi dea şi lui o şansă când o să aibă ocazia.

Pentru conducerea lui Sepsi este o mare onoare când un jucător de la echipa noastră este convocat la echipa naţională, indiferent că prinde foaia de joc sau nu la meciuri”, a spus Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro

Marius StefanescuLaszlo Dioszegisepsi osk