Reacția portarului echipei Sepsi după ce meciul cu FC U Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor rasiste: ”Noi nu suntem vinovați cu nimic”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 18:00,
Niczuly Roland
Niczuly Roland

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

La finalul meciului, portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, a oferit mai multe declarații. El a spus că suporterii ar trebui să înțeleagă că nu trebuie să scandeze astfel pentru a-și arăta susținerea.

El a mai precizat că Sepsi va primi cele trei puncte.

”S-au făcut eforturi ca terenul să arate bine, cei de la Craiova au făcut şapte ore pe drum. Sper să se înveţe ceva din asta. Suntem obişnuiţi cu situaţia asta, se ştie că la noi se scandează astfel de lucruri aproape la fiecare meci.

Pe cine să dăm afară din ţară? Toţi suntem născuţi şi crescuţi aici, în zonă, judeţul Covasna face parte din România, am reprezentat România în cupele europene, e destul de neplăcut. Sperăm să se termine.

Arbitrul a tras un semnal de alarmă clar, speram ca meciul să continue. E foarte rău pe vremea asta să te opreşti.

Din câte am înţeles de la domnul arbitru, nu mai e cale de întors. A oprit meciul definitiv şi nu e o altă opţiune decât să primim cele trei puncte.

Noi nu suntem vinovaţi cu nimic, nici echipa din Craiova nu e vinovată. Aceşti suporteri trebuie să înţeleagă că nu e nevoie să scandeze aşa ceva să susţină echipa”, a spus Roland Niczuly.

Roland Niczulyfc u craiovasepsi