Reacția presei engleze după ce s-a vehiculat că Radu Drăgușin ar putea părăsi Tottenham: ”Antrenorul român a spus că alte echipe de top îl vor”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 18:56,
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost transferat la clubul englez Tottenham la începutul anului, însă nu a jucat prea multe minute.

Mai multe voci au spus că internaționalul român s-ar putea despărți de englezi după EURO. Laurențiu Reghecampf susține că fundașul are puterea să decidă de unul singur ce va face cu viitorul său.

Presa engleză a comentat declarațiile antrenorului român.

„Antrenorul român Laurențiu Reghecampf i-a cerut lui Radu Drăgușin să se impună ca lider al echipei naționale a României și a sugerat că fundașul central va fi în continuare dorit de alte echipe de top dacă lucrurile nu vor merge bine pentru el la Spurs.

Drăgușin a avut o primă jumătate de an dificilă la Tottenham. De la transferul său de la Genoa din ianuarie, tânărul de 22 de ani nereușind să îi trimită pe banca de rezerve pe Cristian Romero și Micky van de Ven.

Cu toate acestea, el a încheiat sezonul în forță, fiind titular în ultimele două meciuri din Premier League ale clubului împotriva lui Manchester City și Sheffield United, oferind prestații solide în ambele partide.

Fundașul central va spera să primească mult mai multe oportunități în sezonul următor, odată cu revenirea lui Spurs în Europa League.

Între timp, Drăgușin are o mică problemă cu Euro care urmează, fundașul lui Tottenham fiind crucial pentru speranțele României de a ieși din grupă și de a merge departe în competiție.

Reghecampf a susținut că și-ar dori să-l vadă pe starul lui Spurs având evoluții bune pentru echipa sa națională a României. De altfel, fostul manager al lui FCSB a mai susținut că, cel mai probabil, Drăgușin va alee să plece de la Tottenham dacă nu va primi mai multe șanse în sezonul viitor.

În ciuda zvonurilor din Italia și a murmurului din România, nu există nicio șansă ca Tottenham să se gândească să renunțe la Drăgușin în sezonul următor”, a notat sursa citată mai sus.

radu dragusintottenhamlaurentiu reghecampf