Reacţie dură după calificarea cu emoţii a CFR-ului: ,,Şumudică îşi merită suferinţa”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 09:30,
Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images
Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images

CFR Cluj s-a calificat cu mari emoţii în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League, după ce a piedut la limită meciul cu Borac Banja Luka, scor 1-2.

Ardelenii au mers mai departe în cea mai tare competiţie intercluburi, după ce în meciul tur de la Cluj s-au impus cu scorul de 3-1, iar în meciul din Bosnia nu a mai contat în cele 90 de minute golul marcat în deplasare.

După jocul din Bosnia, Cornel Dinu, legendă a lui Dinamo, spune că Şumudică şi-a meritat suferinţa din timpul meciului cu Borac Banja Luka şi a făcut referire la ultimele declaraţii ale tehnicianului.

,,De ce nu mă laşi mă în pace? Dacă mă întrebi de CFR tot mă întrebi de Dinamo. Cei care fac acum tot felul de declaraţii că vor salva Dinamo provin din CFR. Îţi spun cu toată sinceritatea, citeam o carte şi mai trăgeam cu ochiul la televizor, dar nu m-a interesat de CFR.

Eu ţin cu U Cluj. Da, a fost normal chinul cu calificarea pentru că acolo e o adunătură de specialişti, pe care nu îmi permit sa îi numesc, de care nu sunt convins. Tot fotbalul nostru reprezintă o mare rezervă, un fel de loturi de rezervă ale unei perioade de glorie a fotbalului românesc, apusă de vreo 15 ani.

Citeşte şi VIDEO | MOMENT FABULOS CU ŞUMUDICĂ LA CONFERINŢA DE PRESĂ: ,,TREBUIE SĂ-ŢI GĂSEŞTI ALT JOB”

Când răul domină şi îşi face loc în casă, nu cred că se putea ajunge la o demitere, dar la cine conduce echipa… Tot ce era posibil, ceea cea nu am înţeles şi îşi merită suferinţa pe care a avut-o Şumudică pe margine… Că nu îl interesează Supercupa, îl interesează calificarea cu Banja.

Trăim nişte timpuri… Dă-mi voie să stau retras în familia mea regală, de mare nobleţe. (n.r. despre Camora) A fost un fotbalist incontestabil de-a lungul anilor, util pentru CFR.

Primul care trebuie să îşi dea seama dacă mai poate sau nu e jucătorul. Aceeaşi judecată trebuie să vină şi de la cine conduce. Suntem atât cât ne ţine organismul.”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekomsport.

În turul doi preliminar al UEFA Champions League, elevii lui Marius Șumudică vor da peste câștigătoarea titlului din ultimul sezon din Gibraltar, Lincoln Red Imps FC.

CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images

Citește și ȘUMUDICĂ RĂSUFLĂ UȘURAT! CFR CLUJ MERGE CHINUIT ÎN TURUL DOI PRELIMINAR DIN CHAMPIONS LEAGUE

realitateacfr clujcornel dinuchampions leagueBorac Banja Lukamarius șumudică