Reacții din tabăra celor de la FC Botoșani după meciul cu FC Hermannstadt: ”Băieții ar fi meritat victoria!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 15 noiembrie 2022, ora 00:01,
FC Botoșani
FC Botoșani

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a 18-a din Superliga.

Meciul a avut puține faze de poartă, FC Botoșani ratând cele mai mari ocazii.

Mihai Roman a marcat, dar golul a fost anulat de VAR.

La finalul meciului, Mihai Ciobanu a oferit mai multe declarații.

”După cum a arătat jocul, băieții ar fi meritat victoria. Au avut o mare dorință. Ne-am creat câteva ocazii, dar s-a terminat. Ar fi fost perfect ca mingea să îi fi sărit cu tot cu preluare lui Mihai Roman, dar a trebuit să facă o preluare în afara regulamentului, iar decizia arbitrului a fost cea corectă.

Poate a lipsit Mailat, poate a lipsit Țigănașu și o mai bună corelare în ultima treime de atac. Dacă ne-am fi simțit mai bine… După ce a intrat Mihai Roman I, am fost mai periculoși . Este binevenită pauza pentru că avem timp și minte să ne așezăm cum trebuie pentru ce va urma.

Meciuri de gală. Le așteptăm cu mare drag, așteptăm și publicul să vină alături de noi. Indiferent dacă echipa merge mai bine sau mai puțin bine, campionatul este în derulare. În vârful clasamentul, au început să își dea coate, iar pentru noi este important să scoatem ceva de la fiecare meci”, a declarat Mihai Ciobanu la final de meci.

liga 1mihai ciobanufc botosani