Reacții dure, după ce arbitrul ar fi „iertat” două penalty-uri în careul CFR-ului, la meciul cu Petrolul

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 19 septembrie 2023, ora 08:35,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

CFR Cluj s-a impus în fața Petrolului Ploiești, scor 1-0, în runda cu numărul 9 din Superliga. La finalul partidei, Claudiu Tudor (38 de ani), președintele „găzarilor”, a avut un atac furibund în direcția „centralului” Istvan Kovacs.

„Știam de când am văzut cine ne arbitrează că o să fim furați. Și noi, și băieții, eram siguri de asta. Nu ai voie să faci așa ceva! Sunt două faze: la Musi și la Pedro. El vine cu talpa pe glezna lui, îl umple de sânge și nu se dă nimic. Este incredibil, nu ai voie să faci așa ceva! El este acolo, cel mai mare arbitru român.

Nu degeaba este înjurat când vine la Ploiești și Hațegan este primit cu flori. Nu ai voie să faci asemenea greșeli și cei de la VAR să nu zică că este penalty! Am vrea ca domnul Kovacs să nu ne mai arbitreze. Nu degeaba și Marseille i-a făcut memoriu”, a declarat Claudiu Tudor, la Digi Sport.

Claudiu Tudor și-a continuat ulterior tirada în direcția lui Istvan Kovacs.

„Îți bați joc de noi și de un oraș intern! Măcar să ne zică, nu mai dăm banii pe avioane. CFR nu știu dacă avea nevoie de așa ceva. Nu aveai voie să nu vezi penalty la Musi, dar, mai ales, la Pedro! Acolo este de roșu, dacă nu măcar de galben. Nu ai cum să nu vezi așa ceva! Este bătaie de joc la adresa unui oraș întreg.

Este pe glezna lui faultul, nu poți să nu dai așa ceva. Domnul Kovacs, marele Kovacs, te faci că nu vezi. La fel și VAR-ul. Măcar să ne zică, nu mai băgăm bani, venim în ziua meciului și scorul este același”, a mai spus oficialul ploieștenilor.

musicfr clujistvan kovacspedropetrolul ploiesti