Reacțiile lui Gigi Becali au dat roade! Prima echipă interesată de Ondrasek

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 30 iulie 2021, ora 19:32,
Ondrasek, FCSB
Ondrasek, FCSB

Zdenek Ondrasek a fost luat în vizor de Gigi Becali după prestațiile pe care acesta le-a avut în meciurile din campionatul intern, dar și din Conference League.

FCSB a ieșit din cupele europene după ce a pierdut în dublă manșă cu Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League, după loviturile de departajare. În meciul de la Erevan, atacantul ceh a jucat doar primele 45 de minute, după care a fost schimbat la pauză.

La finalul jocului, Gigi Becali a anunțat că îl va da afară de la echipă, nefiind mulțumit de evoluțiile de până acum ale omului de gol adus de la Viktoria Plzen. Acesta a mai evoluat 68 de minute în campionat, adunate în cele două etape, 0-0 la Botoșani și 4-1 cu CSU Craiova.

Totuși, chiar dacă nu mai are viață lungă la FCSB, Ondrasek și-a găsit repede o nouă echipă. Conform presei scandinave, internaționalul ceh este dorit de Tromso, din prima ligă norvegiană, formație la care a evoluat între 2012 și 2015. În acea perioadă, vârful și-a atras porecla de ”Cobra”, datorită celor 55 de goluri și 17 pase decisive în 144 de meciuri jucate.

Ondrasek a plecat de la Tromso din cauza unor neînțelegeri salariale și a ajuns liber la Wisla Cracovia. A mai jucat la FC Dallas în MLS și la Viktoria Plzen până să ajungă în această vară pentru o scurtă ședere în România.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI SE APUCĂ DE CURĂŢENIE DUPĂ DEZASTRUL DIN CONFERENCE LEAGUE: ,,GATA, LA REVEDERE”

tromsogigi becalirealitateaondrasekfcsb