Real Madrid continuă deriva și pierde la Valencia! Vinicius a provocat întreruperea meciului cu 10 minute

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 21 mai 2023, ora 22:29,
Vinicius
Vinicius

Campioana Spaniei, Real Madrid, a fost învinsă, în deplasare, de Valencia, cu 0-1, cedând locul 2 în clasament lui Atletico Madrid.

Insultat de un spectator, Vinicius a provocat întreruperea meciului cu 10 minute

Golul a fost marcat în minutul 33 de Noguerol, care a reluat de câțiva metri, din cădere, o minge centrată de Kluivert. Echipa oaspete nu a fost capabilă să dea o replică viguroasă, demonstrând că este afectată de eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor.

Minutul 65 a adus primul moment tensionat al partidei. Vinicius a acuzat faptul că a fost insultat de un spectator și i-a cerut arbitrului să discute cu oficialii echipei gazdă pentru a-l da afară din stadion pe respectiv.

Într-o primă fază, centralul Ricardo de Burgos a întrerupt meciul, după care le-a transmis organizatorilor să informeze spectatorii să nu mai insulte jucătorii lui Real. Ulterior, el i-a spus lui Vinicius că la prima abatere va întrerupe meciul.

Conform publicației AS, persoana care l-a insultat pe Vinicius a fost scoasă din tribune, dar jurnaliștii consideră că în acest mod s-a creat un precedent periculos, mai ales că brazilianul a fost auzit spunând de mai multe ori că nu mai joacă dacă spectatorul rămâne în tribune.

Vinicius a fost eliminat în minutul 90+7, după ce i-a dat o palmă unui adversar

Meciul a fost reluat după 8 minute, dar scandalul a continuat în minutele de prelungire. Din nou Vinicius a fost în centrul atenției, dându-i o palmă lui Hugo Duro, într-o altercație în care au fost implicați mai mulți jucători.

Nevăzând ce s-a întâmplat, Ricardo de Burgos a consultat sistemul VAR, iar după ce a urmărit reluările l-a eliminat pe brazilian.

În drum spre vestiare, brazilianul a dorit să le mai dea o replică celor din tribune. El le-a arătat două degete de la o mână, dar nu pentru a saluta victoria gazdelor, ci pentru a le transmite că vor retrograda în a doua divizie.

În urma acestui rezultat, Real Madrid este pe locul 3 în clasament, cu 71p, după Barcelona (85p, matematic campioană) și Atletico Madrid (72p). până la finalul campionatului mai sunt 3 etape.

Valenciala ligaviniciusreal madrid