Recordul incredibil stabilit în plină pandemie de coronavirus! La ce s-a gândit un cuplu sud-african

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 29 martie 2020, ora 17:36,
maraton

Collin Allin și soția sa, Hilda, au avut o idee năstrușnică de care mulți s-au minunat. Iar unii au fost și martorii ei.

În izolare, cei doi și-au propus să inspire oamenii care nu pot renunța la mișcare în ciuda restricțților generate de pandemia de coronavirus. Sâmbătă, cei doi au ales să alerge distanța unui maraton în propriul balcon! Încercarea lor temerară a fost transmisă live în mediul virtual.

Balconul locuinței din Dubai a celor doi are 20 de metri, iar cei 42,2 de kilometri ai distanței clasice au fost acoperiți în cinci ore, nouă minute şi 39 de secunde. Iar la finalul cursei inedite cei doi au trimis și un mesaj pe o rețea de socialziare.

„Am reuşit. Mulţumim pentru iubire şi susţinere. A fost minunat să vă avem alături toată cursa”, a scris bărbatul.

Cei doi nu au fost singuri și au primit un ajutor important de la fiica lor pentru a duce la bun sfârșit misiunea. Aceasta le-a oferit părinților ei apă și a ținut socoteala turelor pe care cei doi le mai aveau de făcut pentru terminarea cursei.

Performanța celor doi a fost inspirată de alte două cazuri. Un bărbat din Franța a alergat de 6000 de ori distanța balconului său, în timp ce un altul a parcurs terasa propriei locuințe de 727 de ori, potrivit news.ro.

CITEȘTE ȘI –>> Nici nu vrea să audă! Un jucător de la FCSB refuză înjumătățirea salariului și amenință cu plecarea!

dubaiizolaremaratonsud-africancuplubalcon
Christian Eriksen, finlanda 2

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii

Razvan Marin-  profimedia-0469871099

Razvan Marin, văzut ca viitorul lider al echipei naţionale: ,,E un băiat serios, care joacă”