Rednic, un car de nervi după meciul cu Chindia! Ce reproșuri a avut „Puriul” pentru Gică Popescu și Gică Hagi

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 09:32,
rednic

Viitorul Constanța a terminat la egalitate, scor 0-0, partida contra Chindiei Târgoviște și are șanse foarte mici să mai prindă play-off-ul Ligii 1 în acest an!

Formația pregătită de Mircea Rednic nu s-a putut impune pe teren propriu împotriva dâmbovițenilor, iar egalul de ieri este al treilea consecutiv în Liga 1 pentru Viitorul. La finalul meciului, „Puriul” s-a arătat extrem de nervos pe situația din acest moment de la club și este de părere că oficialii echipei nu reacționează absolut deloc cu privire la deciziile controversate care se iau împotriva constănțenilor.

„Mă supără că nu reușim să înscriem. În fața porții lipsește ultima pasă. Nu suntem în locul și în momentul potrivit la finalizare. Altfel, n-am ce să le reproșez jucătorilor. Chindia a avut câteva faze periculoase doar pe ezitările lui Cojocaru. În mare parte, echipa joacă așa cum vreau.

Menirea antrenorului e să organizeze echipa astfel încât să nu primim gol. Azi e al doilea meci la rând fără gol primit. Dacă ratăm play-off-ul, e din cauza noastră. Am pierdut puncte importante pe final. În afară de repriza a doua cu Astra, nicio echipă nu ne-a dominat. N-au fost peste noi. Am pierdut pentru că noi am făcut greșeli. Bineînțeles că voi rămâne la echipă și în play-out. Plus că mai am contract un an după acest sezon!

Am auzit că la televizor se analizează doar situația cu Tsoumou dar situația cu Grădinaru, care i-a luat fața unui adversar, nu s-a observat. La fel și la Sibiu s-a greșit, când am avut un penalty neacordat. Nimeni nu a vorbit. Aici nimeni nu spune nimic, m-am cam săturat! E o junglă. Toată lumea zbiară, urlă, țipă, iar noi suntem prea fair-play, respectuoși!, a spus Mircea Rednic la finalul meciului cu Chindia.

Citește și FC Viitorul și Chindia Târgoviște s-au încurcat reciproc în lupta pentru play-off

gica hagiliga 1realitateagica popescuviitorulrednicdeclaratii
lazar

VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”

anghel-iordanescu-profimedia-0290565516

Sentimentul trăit aseară de Anghel Iordănescu la meciul de pe Arena Națională: „Garantez asta”