”Regele”, mesaj dur pentru patronul FCSB: ”Atenție, Gigi! Nu i-ai motivat pe jucători”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 aprilie 2019, ora 08:59,
Hagi Cupa
Hagi Cupa

Gică Hagi a vorbit despre filosofia sa despre fotbal și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali!

Viitorul s-a calificat, în premieră, în ultimul act al Cupei României, iar Gică Hagi a vorbit după meci, la conferința de presă, despre strategia pe care o abordează în privința contractelor jucătorilor. ”Regele” a explicat cum strategia lui este complet diferită față de cea a lui Gigi Becali.

De asemenea, antrenorul Viitorul a dezvăluit și viitoarele ”perle” din Liga 1. Daniel Bârzu şi Gabriel Dănulescu sunt fotbaliștii pe care ”Regele” mizează. Gică Hagi este de părere că cei doi jucători de 17 ani vor avea un viitor strălucit dacă vor îndeplini anumite condiții.

„Daniel Bârzu şi Gabriel Dănuleasa, ambii de 17 ani. Ei ajung într-un an şi jumătate la echipa mare. Asta dacă nu o iau razna! Asta dacă nu se duc la Bucureşti şi, dacă nu le dai bani mulţi, cum le-ai dat tu, Gigi! Salarii mari, nu i-ai provocat, nu i-ai motivat. Sută la sută trebuie să o facă, să scadă salariile. Pentru că jucătorii trebuie să fie motivaţi. Jucătorul de fotbal câştigă foarte mulţi bani. Eu le zic milionari.

Atenţie, Gigi, când ai făcut performanţe mari, jucătorii aveau 10.000 de euro salariu. Când ai atât în România, plus bonusuri, sunt bani mulţi. Eu le dau jumate, jumate. Salariu mic, plus bonusuri. Şi bonusuri poţi să iei de două, trei ori mai mult decât salariu. Dacă nu iei banii dinainte, produci performanţă. De aceea merg lucrurile la mine. De două ori mai mult decât salariu a luat Ianis, toate bonusurile. Păi ce, ai doar drepturi, nu şi obligaţii?”

Un director de bancă, de companie, oameni care produc milioane, nu câştigă atât. Aşa că băieţilor, treceţi la treabă, la muncă, la antrenamente!” a declarat Gică Hagi la după meciul cu Universitatea Craiova.

gica hagiviitoruldeclaratiigigi becaliliga 1