Reghecampf, lovitură primită de la Bebeto! ”A fost doar o pradă ușoară!” Ce mesaj i-ar fi transmis fiul său

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 26 iunie 2022, ora 15:05,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, dar cei doi ar fi ajuns la sentimente mai bune și nu se mai atacă public. Cu toate acestea, Bebeto, copilul lor, ar avea resentimente puternice față de ”Reghe” și ar refuza să îl vadă.

”A fost doar o pradă ușoară!”

”Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (…) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.

Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul ăsta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc – n.r.) atât de aproape de noi? (…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”, a declarat Anamaria Prodan la Prima TV, conform Click.ro.

Reghe-Bebeto-Anamaria Prodan