SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reghecampf pregătește prima lovitură pe piața transferurilor! Ce internațional român vrea la Craiova

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 15:18,
Reghecampf
Reghecampf

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a decis să se întoarcă în această vară în Liga 1, după mai mulți ani petrecuți departe de fotbalul românesc!

Reghecampf este gata să repete istoria din perioada FCSB și pe banca celor de la CSU Craiova, echipă care a fost însă ocolită de marile performanțe în ultimii ani. Pentru asta, Reghe va avea însă de muncit și trebuie să recupereze distanța de 14 puncte față de liderul CFR Cluj.

Pentru a fi sigur de o bătălie până în ultimele runde, antrenorul oltenilor își pregătește deja lista de achiziții pentru perioada de iarnă, iar primul nume a fost deja aflat. Potrivit informațiilor Pro Sport, CSU Craiova a pus ochii pe Tudor Băluță, actualul mijlocaș al celor de la Brighton.

Tânărul internațional în vârstă de 22 de ani va intra în ultimele șase luni de contract, iar acest lucru poate ușura și mai mult negocierile dintre cele două părți. Băluță nu a reușit să se impună în echipa britanicilor, astfel că a fost împrumutat în trei rânduri din 2019 și până în prezent.

Tudor Băluță a fost trimis mai întâi la Viitorul Constanța, club de la care a și plecat în Premier League, urmând ca după aceea să activeze la formația olandeză, ADO Den Haag, dar și la Dinamo Kiev, acolo unde a evoluat sub comanda lui Mircea Lucescu.

2.000.000 de euro este cota de piață a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și VESTE EXCELENTĂ LA CS U CRAIOVA! CINE SE ÎNTOARCE SUB COMANDA LUI LAURENŢIU REGHECAMPF

csu craiovatudor balutaliga 1realitateareghecampftransfer craiova