Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022, ora 10:54,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Lui Reghecampf îi merge din ce în ce mai rău! Presa și opinia publică din Azerbaijan îl pun la zid, familia îl reneagă, executorii judecătorești i-au blocat toate conturile, pe plan profesional pierde meciuri importante și este aproape de punctul de a pierde și echipa din Azerbaijan dar și de a pleca club, la fel ca în experiențele de la Craiova, al Ahli Saudi, al Wahda și al Wasl Emirate cu coada între picioare.

Antrenorul, care sclipea în urmă cu câțiva ani alături de familia lui, se vede în situația în care familia a cerut acum ordin de protecție împotriva lui datorită scandalului din urmă cu o săptămână, când și-a lovit soția cu bestialitate. Scandalul a fost pe prima pagină a tuturor ziarelor și Reghe a petrecut o noapte la Poliție.

În urmă cu o săptămână Reghecampf a invitat conducerea clubului azer Neftci Baku la București la o petrecere dar acesta îmbătat de licoarea lui Bachus s-a dus la domiciliul soției și al băiatului din Snagov unde și-a lovit soția și încă un bărbat aflat în mașina proprie.

Acesta s-a ales cu dosare penale. Reghecampf are antecedente cu amenințări cu moartea, acum un an amenințând pe prietena amantei lui să nu divulge trecutul urât  al amantei Caciuc. Femeia s-a dus la poliție însă soția lui Reghe l-a salvat, rezolvând pe cale amiabilă problemele făcute de antrenor.

Oamenii importanți din fotbalul românesc îl arată cu degetul pe Reghecampf, râd și îi prevăd un final cumplit. Căderea lui Reghecampf vine pe fondul unei vieți destrăbălate, cum comentează Victor Pițurcă, plină de alcool, cum povestește Gigi Becali, cu amante și bani dați amantelor, cu  pariuri, cum povestește în cartea lui marele Cornel Dinu.

Anamaria Prodan, femeia care l-a apărat și i-a construit cariera timp de 16 ani, a obosit și de 2 ani se chinuie să obțină divorțul de Reghecampf care, conform  declarațiilor ei, datorită faptului că a sustras alături de amanăa toate bunurile și banii familiei, refuză de frică partajului, să divorțeze.

Astăzi carieră lui Reghecampf este pe o pantă descendentă, viața la fel în urmă scandalurilor pe care le face, iar oamenii de fotbal, analizând comportamentul din ultimii ani, au dat un verdict negativ total!

Lumea fotbalului vorbește despre faptul că Reghe s-a împrumutat peste tot de bani, chiar și de la patroni de cluburi. În Dubai are de dat bani grei multor “prieteni“ care și-au pierdut răbdarea cu el,  colac peste pupăza băiețelul cuplului a fost audiat de judecător și acesta a refuzat să-i pronunțe numele tatălui lui sau să-l vadă!

Judecătorii nu îl pot obligă pe cel mic să facă ceva împotriva voinței lui. Foarte mulți din cei ce-l admirau s-au disociat de el in urma acțiunilor, a discuțiilor apărute în mediul on line, foarte mulți cunoscuți exprimându-și dezamăgirea deja public.

Conducerea clubului din Azerbaijan se dezice de astfel de fapte iar Jeyhun Sultanov, domnul care dă interviuri în presă și îi ia apărarea lui Reghecampf nu are nici un fel de legătura cu clubul Neftci Baku, el fiind fostul director sportiv al echipei și care a fost dat afară de multa vreme, azi fiind doar un simplu agent de jucători.

realitatea.netregheana maria prodanlaurentiu reghecampfrealitatea