Regretul unui fost jucător al Rapidului după ce nu s-a regăsit printre transferurile giuleștenilor: „A fost ultimul tren”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 20:41,
Sursă foto: Sport Picture
Sursă foto: Sport Picture

Ovidiu Herea și-a dorit să revină la Rapid pentru a-și încheia cariera în tricoul alb-vișiniu. 

Mijlocașul a mai evoluat în Grant în perioada 2007-2013 iar în prezent se află sub contract cu Metaloglobus, trupa din liga secundă. Herea a sperat până în ultima clipă că oficialii rapidiști se vor gândi și la el atunci când vor face strategia de transferuri din această vară. Însă această dorință s-a tranfsormat într-o deziluzie.

„Mi-aș fi dorit să mă retrag de la Rapid. A fost un vis de-al meu, ei au strategia lor, sper să le iasă cu jucătorii pe care i-au adus. Nu cred că se mai poate, din punctul meu de vedere. A fost ultimul tren. Mi-aș fi dorit să prind noul stadion, dar, din păcate, nu s-a putut. Mi-e doar de acea atmosferă, am petrecut cei mai frumoși ani din carieră acolo. La Metaloglobus am fost însă respectat și dorit”, a declarat Ovidiu Herea la finalul meicului amical pe care echipa sa l-a disputat cu CSA Steaua. 

Fotbalistul de 36 de ani se află la Metaloglobus de trei ani, perioadă în care a marcat 36 de goluri în 78 de meciuri disputate în LIga 2 pentru bucureșteni. În ultimul meci de pregătire jucat de echipa sa, divizionar secundă a remizat cu nou-promovata din Ghencea, scor 2-2.

CITEȘTE ȘI –>> RAPID, AMENDATĂ DUPĂ PRIMUL MECI ÎN LIGA 1! MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI

 

dorinta neindeplinitaovidiu herearealitatearapidmetaloglobus