Replica lui Gică Hagi, la adresa lui Dan Șucu: „Cam ăsta e răspunsul meu”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 23:26,
Gică Hagi
Gică Hagi

Noul acționar al Rapidului, Dan Șucu (59 de ani), a criticat situațiile de la CFR Cluj și Sepsi, iar despre conducerea Farului a avut atât cuvinte de laudă cât și critici.

Șucu a spus însă că este greșită implicarea totală a lui Hagi la clubul dobrogean. Gică Hagi i-a replicat însă lui Dan Șucu, spunând că nu este implicat în partea administrativă de la Farul.

”Greșit, ca abordare. Sunt două lucruri, una e partea administrativă, unde trebuie o conducere puternică, să producă bani. Acei bani trebuie folosiți la a face performanță.

Apoi trebuie o parte tehnică, unde, din câte știu, clubul nostru a produs jucători pentru Liga 1 ș la echipa națională, iar la seniori a fost campion. Toți oamenii care muncesc în club sunt foști fotbaliști, care au jucat la nivelul cel mai mare.

Suntem clubul care de șase ani e pe profit sau pe zero. Arătăm bine. Nu mai vorbesc despre jucătorii care au venit la noi și s-au simțit bine, au jucat bine. Eu cred că avem un club de succes, care arată bine.

Eu nu sunt singur, am 100 și ceva de oameni care muncesc pe toate departamentele. Eu mi-am făcut treaba pe partea tehnică, chiar dacă m-am implicat și în partea administrativă.

Eu cred că Farul e singurul club care are pe tricou patru mult-naționale. Ne lipsește acel buget mai mare și acționarii care ar putea veni pentru a face performanță.

Eu îmi doresc asta, dar lucrurile nu-s ușoare. Cam ăsta e răspunsul meu. Nu am fost complet, administrativ eu nu vreau, o știe toată lumea, eu am spus că mie-mi place partea tehnică. Nu-mi place administrativul, nu-mi plac banii.

Altfel, eram și eu președinte, dar nu-mi doresc, nu mi-am dorit niciodată. Eu îmi doresc partea tehnică, pentru că aici cred că mă pricep”, a transmis Gică Hagi, la Digi Sport.

 

hagifarulrapidbogdan vintila