Revenire de senzație de Universitatea Craiova și o plecare importantă

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 11:43,
mitrita puscas
mitrita puscas

Mihai Rotaru, principalul finanțator al celor de la Universitatea Craiova, ar fi reușit să-l convingă pe Alex Mitriță să revină la formația din Bănie. Fotbalistul va pleca de la formația saudită Al-Raed, unde a colaborat cu Marius Șumudică și a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu CS Universitatea Craiova, potrivit Fanatik.

Mitriță ar fi renunțat la 3 milioane de euro, atât cât ar fi urmat să câștige în următorii doi ani în Arabia Saudită, pentru a se întoarce la Craiova.

Alexandru Mitriță a ajuns pentru prima dată la Craiova în iulie 2017, când oltenii l-au împrumutat de la formația italiană Pescara. Jumătate de an mai târziu, în ianuarie 2018, CS Universitatea Craiova îl transfera definitiv pe Alexandru Mitriță, în schimbul sumei de 730.000 de euro.

Între timp, sunt și plecări de la club. Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de fundaşul Valerică Găman.

“Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, este anunţul grupării oltene.

Găman era legitimat la Universitatea Craiova din vara anului 2021.

mihai rotaruvalerică gămanalex mitritamarius șumudicăuniversitatea craiova