Revenire importantă la Dinamo! Pe cine se va putea baza Dario Bonetti

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 17:17,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Dinamo va juca împotriva celor de la Academica Clinceni în etapa a treia a Ligii 1, iar Dario Bonetti a primit o veste bună.

Pentru meciul care este programat luni, 2 august, de la ora 21:30, antrenorul ”câinilor” se va putea baza pe Marco Ehmann, cel care a revenit la antrenamente și se pregătește normal alături de colegii săi, conform gsp.ro.

Fundașul central de 20 de ani a suferit de curând o microleziune fibrilară, dar acum este în afara oricărui pericol și va putea fi disponibil în partida contra ilfovenilor.

Dinamo, Marco Ehmann, sursa foto: Marco Ehmann/Facebook

Un alt fundaș central, Ricardo Grigore, încă nu a revenit în programul echipei, după ce acesta a făcut parte din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru reprezentativa U23 a României de la Jocurile Olimpice. Odată cu eliminarea din faza grupelor, apărătorul de 22 de ani va reveni în țară și va primi câteva zile de odihnă din partea clubului, după care va intra și el în programul normal al echipei.

Ricardo Grigore

În sezonul trecut, Marco Ehmann a jucat în 17 partide pentru Dinamo, în Liga 1, în timp ce Ricardo Grigore a îmbrăcat de 20 de ori tricoul ”alb-roșu” și a marcat un gol.

CITEȘTE ȘI –>> PAUL ANTON, GATA SĂ PLECE DE LA DINAMO, DAR NU LA CS U CRAIOVA! UNDE ESTE FOARTE APROAPE SĂ AJUNGĂ

dinamorealitatearicardo grigoredario bonettiaccidentareMarco Ehmann