Revenirea lui Ianis Hagi la Rangers pare o utopie: „Și-a bătut joc încă o dată de club”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 12 februarie 2024, ora 17:34,
Ianis Hagi
Ianis Hagi

Șansele ca Ianis Hgai să revină definitiv, în vară, la Rangers, echipă de care aparține, sunt infime.

Și-a bătut joc încă o dată de club”, scrie presa scoțiană despre Ianis Hagi

Viitorul mijlocașul român Ianis Hagi este neclar în acest moment. Împrumutat de la Rangers la formația spaniolă Alaves, el este mai mult rezervă. Spre exemplu, în 2024 a jucat doar 17 minute.

Din acest motiv, presa scoțiană dă ca sigură informația că Hagi nu mai are ce să caute la Rangers, echipă de care este legat până în mai 2026.

Hagi este complet inutil acum pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă.

În plus, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i se cuvinte, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut joc încă o dată de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat

Hagi nu se va întoarce. Rangers i-a dat numărul lui Fabio Silva. Din punct de vedere tehnic, românul va fi vara aceasta, din nou, jucător de la Rangers. Probabil, însă, că va fi împrumutat sau transferat definitiv.

Philippe Clement (n.r. – antrenorul lui Rangers) a fost clar – vrea doar jucători care doresc 100% să fie la acest club. Hagi nu se încadrează, având în vedere ceea ce a spus”, au notat jurnaliștii de la Ibrox Noise.

Există și varianta ca Ianis Hagi să aibă o prestație excepțională la Campionatul European din vară, iar scoțienii să se răzgândească.

alavesrangersianis hagi