SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Revine Marius Șumudică în Liga 1? „S-ar putea să vedem un duel cu Dan Petrescu peste două etape”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 08:01,
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani este liber de angajament în momentul de față, după despărțirea de CFR Cluj!

Marius Șumudică nu a reușit să se impună pe banca campioanei României, astfel că a fost dat afară la doar două luni de la instalare. Eliminările din Champions League și Europa League au cântărit enorm în ceea ce privește destinul antrenorului, care a fost înlăturat din Gruia după umilința cu Steaua Roșie Belgrad.

Cu toate acestea, Șumudică s-a putea întoarce rapid în fotbalul românesc, iar Gabi Balint a dezvăluit că există șanse ca antrenorul să preia Rapidul, echipă aflată într-o scădere semnificativă de vorbă. Balint nu exclude chiar un duel între fostul și actualul tehnician al CFR-ului, chiar peste două etape, în cazul în care Mihai Iosif pierde următoarele jocuri.

„S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape, dacă ei vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi și cu Mioveni. În sensul că Șumudică va fi antrenor la Rapid”, a spus Gabi Balint, potrivit Digi Sport.

Imediat, auzind această afirmație, Daniel Pancu a răspuns categoric: „Nu e cazul!”. Totuși, Balint a rămas fidel ideii sale: „Nu? Crezi că nu? Se poate întâmpla”.

Citește și EXCLUSIV | MARIUS ȘUMUDICĂ, O VARIANTĂ PENTRU RAPID? VICTOR ANGELESCU A RĂSPUNS IMEDIAT

rapidmarius șumudicădeclaratiirealitateadan petresculiga 1gabi balint