Rezistă Dan Petrescu tentaţiei de a pleca de la CFR? ,,Sperăm să își ducă contractul până la sfârșit”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 15:42,

Marius Bilașco (39 ani) a vorbit despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

Directorul de scouting al lui CFR Cluj, Marius Bilașco, a declarat că „Bursucul” nu are de gând să plece în această perioadă de la echipa din Gruia.

„Consider că este un subiect închis. A confirmat și el lucrul ăsta, a explicat de ce a declarat anumite lucruri, care într-adevăr au fost interpretate ca o despărțire, dar lucrurile chiar și atunci erau pe un făgaș normal.”

„Dacă ai un antrenor care îți califică de trei ori campionatul, te califică de două ori în Europa, tu ce ai face? Întotdeauna a fost greu de ținut Dan Petrescu. Eu sunt de părere că un antrenor are nevoie de continuitate, de încredere, de tot suportul conducerii și atunci totul se vede pe teren.”a declarat Bilașco pentru ProSport.

Citește și CFR Cluj, criticată la sânge de italieni: ,,Ideile de joc ale românilor tind spre zero”

„Noi sperăm ca el să își ducă contractul la bun sfârșit. Într-adevăr, există această tentație, există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câștige la cluj. Din punctul meu de vedere, din ce am discutat și cu el, lucrurile nu se îndreaptă spre direcția asta” a mai spus Marius Bilașco pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | Nou termen în procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal. Ce au decis instanțele de judecată

marius bilascoliga 1cfr clujrealitateadan petrescu
eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor

eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”