EXCLUSIV VIDEO | Rivalii sunt de partea lui Gigi Becali în războiul cu CSA: „Steaua este cea din Liga 1!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 14:30,
WhatsApp Image 2021-05-09 at 19.55.40

Conflictul neîncetat dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și formația lui Gigi Becali este departe de a se termina, iar toată suflarea “roș-albastră” s-a împărțit în două tabere!

Lupta aprigă dintre cele două formații pentru identitatea clubului Steaua București a fost tot mai încinsă în ultimii ani, iar în momentul de față suporterii s-au împărțit în două tabere și cer dreptate pentru favorita lor. Unul dintre motivele de război dintre cele două echipe îl reprezintă palmaresul, dar și noul stadionul din Ghencea, pe care fanii FCSB-ului vor să joace.

Aflați în studioul emisiunii Realitatea Sportivă, fostul mare jucător al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, dar și actualul membru din programul DDB, Alex Conovaru, au vorbit despre cine este adevărata continuatoare a Stelei. Cei doi „câini” au căzut de comun acord și au dezvăluit că din punctul lor de vedere echipa lui Gigi Becali este cea care pentru suflarea dinamovistă reprezintă adevărata formație din Ghencea.

Sursa- GABRIEL PANTIRU / MEDIAFAX FOTO

„Eu consider că Steaua este cea din Liga 1. Chiar acum de curând Victor Pițurcă a spus că a vrut să ia echipa la acea vreme alături de Viorel Păunescu, dar a constatat că nu are banii necesari și s-a dat la o parte. Și așa a ajuns Steaua la Gigi Becali. Cine se duce acum la FCSB e antrenor de antrenament, pentru că de meci este altcineva!”, a spus Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Pablo Cortacero, ironizat de dinamoviști: “Are o căsuță poștală într-un câmp din Granada!”

„Și eu tot asta cred. Noi dinamoviștii avem nevoie de o rivalitate și mie nu mi-a plăcut acel scandal încă de la început. Eu am auzit că în urmă cu câțiva ani, când vorbea Gigi Becali toate alea și se lua de toată lumea, generalii Armatei și-au pus în cap să îi ia Steaua. Suporterii erau și ei revoltați, iar atunci cei de la CSA au pornit acest demers. L-au luat pe acest Florin Talpan, care este un procesoman, și care a luat tot ce se putea lua.

Chiar și Victor Pițurcă, care acum e împotriva lui Gigi, a avut o legătură cu aducerea lui Becali la Steaua. El i-a zis generalului Zisu și a făcut parte din acea tranzacție care s-a făcut la tribuna oficială a stadionului Ghencea. Becali venise minoritar acolo, la fel cum venise și Vasile Turcu la Dinamo, și încet încet a preluat toată puterea!, a spus și Alex Conovaru, membru DDB, pentru Realitatea Sportivă. 

Citește și Anunț de ultim moment pentru Gigi Becali! Ce fotbalist al FCSB-ului și-a anunțat plecarea

gigi becaliconovaruddbsteauarealitateadinamofcsbvaiscovicideclaratii
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”