Robert Ilyeș, după barajul pierdut în fața celor de la Dinamo: „Am făcut un meci foarte bun! Nu a fost diferență mare de valoare!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 08:33,
FK Csikszereda
FK Csikszereda

Csikszereda va rămâne în Liga 2 după barajul cu Dinamo (0-2, 0-0). Robert Ilyeș a vorbit la finalul meciului retur, de la Miercurea-Ciuc.

Tehnicianul formației din eșalonul secund a mărturisit că echipa sa a fost mai bună. Iată ce a spus după partida de acasă.

„Am făcut un meci foarte bun! Nu a fost diferență mare de valoare!”

„Din păcate rămânem cu felicitările. Am făcut un meci foarte bun, împotriva unei echipe care este, totuși, cu un nivel peste noi. Rămân cu amintirea de la meciul de la București, unde mai mult de 90% a câștigat publicul.

Nu a fost diferență mare între valoarea noastră și a celor de la Dinamo, mai ales în retur. Momentan, atât putem, iar fiecare jucător a dat totul. Trebuie să o luăm de la început la anul.

Sincer, nu știu ce trebuie făcut în continuare, și eu îmi doresc mai mult. Clubul este bazat numai pe academie și are concepții de joc la care trebuie să mă adaptez. Eu sunt fericit, pot să mă profesez, sunt la început de drum.

Sunt fericit că pot să lucrez cu asemenea băieți. Și ca ocazii, posesie, tactic, fizic, am fost peste ei. Rezultatul din București a decis soarta acestui baraj.

Depinde și dacă rămâne lotul. Când am venit eu, au plecat vreo 10 jucători, a trebuit să reconstruiesc și a fost mai greu. Îmi doresc mult mai mult, nu vreau să mă opresc aici. Dacă mă ajută și clubul, chiar putem face lucruri mult mai mari”, a declarat Robert Ilyes, după 0-0 cu Dinamo.

Csikszeredarobert ilyes