Roberto Baggio, sechestrat, agresat şi jefuit în propria casă, în timpul meciului Italiei cu Spania

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 12:05,
Roberto Baggio
Roberto Baggio

 

Legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost sechestrat, agresat şi jefuit de un grup de infractori în locuinţa sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului pierdut de Italia la Euro 2024 în faţa Spaniei, scor 0-1.

Corriere dello Veneto scrie că Baggio şi familia sa se aflau acasă, în Altavilla Vicentina, urmărind meciul dintre Italia şi Spania de la Euro 2024, când un grup de aproximativ cinci infractori înarmaţi a intrat în casa lor.

Intruşii i-au imobilizat pe Baggio şi pe membrii familiei sale, iar atunci când el a încercat să riposteze a suferit o rană adâncă la cap, fiind lovit cu un pistol. Baggio şi familia sa au fost apoi închişi într-o cameră, în timp ce casa le-a fost răscolită.

Infractorii au devastat locuinţa fostului fotbalist, furând bani, obiecte personale, ceasuri şi alte obiecte de valoare.

Ulterior, Baggio a reuşit să spargă uşa şi să sune la carabinieri după ce intruşii au plecat.

Baggio a fost dus rapid la un spital din Arzignano, unde a fost tratat şi i s-au aplicat puncte de sutură la rana de la cap. Carabinierii au discutat cu familia pentru a începe investigaţia şi au luat imagini de pe camerele de supraveghere din casă.

EURO2024roberto baggio