Roma, o încântare pentru Simona: „Sunt foarte fericită aici!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 10 mai 2021, ora 13:03,
Simona Halep

Simona Halep este gata pentru apărarea titlului cucerit anul trecut la Roma! Jucătoarea din România a mărturisit că se simte excelent la Foro Italico.

Înainte de debutul în turneul WTA din capitala Italiei, Simona a declarat că titlul cucerit anul trecut nu reprezintă o presiune suplimentară. Numărul trei mondial vrea să se bucure din plin de turneul italian şi să pregătească excelent şi participarea la Roland Garros.

„Totul e frumos aici la Roma: arena, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu din nou aici, mă simt bine: dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul.

E frumos să fii campioana în exerciţiu: acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut doar opt luni de la ultima ediţie. Nu s-a mai întâmplat să fie două săptămâni între Roma şi Paris, dar cred că poate să fie ceva pozitiv, să mă pregătesc mai bine pentru Roland Garros.

Amintirea cea mai frumoasă pe care o am de la Roma? Senzaţia de a mă simţi bine şi de a juca bine. Trăim vremuri dificile, pandemia a schimbat multe lucruri. Să câştigi sau să pierzi o partidă sau un turneu este mult mai puţin important” – a declarat Halep.

Simona Halep. Foto: Profimedia

Campioană în 2020 după o finală cu Karolina Pliskova, Simona Halep a pierdut două finale consecutive la Roma, în 2017 şi 2018, ambele în faţa ucrainencei Elina Svitolina.

La Roma, Simona Halep va debuta într-un duel cu învingătoarea dintre Angelique Kerber şi Alize Cornet.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep poate pierde locul 3 WTA! Cum o afectează victoria Arynei Sabalenka la Madrid

zguraturneusimona halepRomawtaitalia
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”