România ar putea să nu mai găzduiască Campionatului European din vară: ,,Ceferin se gândeşte să-l organizeze într-o singură ţară”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 21 ianuarie 2021, ora 15:05,
uefa euro 20-20

România este una dintre gazdele Campionatului European din vară, urmând ca la Bucureşti să se joace 4 partide de la acest turneu.

O veste venită din Germania acum, ar putea să îi întristeze pe pasionaţii de fotbal care aşteptau să vadă la Bucureşti partide de la Euro 2020.

Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al lui Bayern München, a dezvăluit că Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, se gândeşte la posibilitatea organizării turneului într-o singură ţară, având în vedere situaţia creată de pandemia de Coronavirus.

Nu trebuie să uităm că ideea acestei sărbători speciale a turneului a apărut atunci când coronavirusul nu exista. A fost o inițiativă a Comisiei UE, care dorea ca fotbalul să fie arătat în toată Europa.

Știu însă că președintele UEFA, Aleksander Ceferin, care este incredibil de atent cu privire la coronavirus, se întreabă dacă nu ar avea mai mult sens în aceste zile să joace turneul într-o singură țară. Asta ar fi posibil cu un concept de igienă corespunzător.”, a declarat oficialul german, potrivit Muenchner Merkur / TZ.

Campionatul European a fost amânat cu un an de zile din cauza pandemiei de Covid-19. Acesta ar urma să se dispute în vara acestui an, în 12 oraşe din Europa.

România va găzdui 4 meciuri la acest turneu, dintre care trei vor fi în grupe. Olanda, Austria, Ucraina și Macedonia de Nord fac parte din grupa care-şi vor disputa partidele la Bucureşti.

Euro 2020 este programat să înceapă pe data de 11 iunie a acestui an.

Citeşte şi EXCLUSIV | Atuul CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB şi Craiova: ,,Va fi o luptă până la final, totuşi”

profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului