VIDEO | Ronaldo se întoarce acasă! Mama sa le-a promis fanilor

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 11:40,
cristiano ronaldo dolores aveiro

Cristiano Ronaldo este aşteptat în Portugalia la vară! Sporting a câştigat titlul după 19 ani, iar mama sa le-a promis fanilor că se va întoarce la echipa care l-a lansat în fotbalul mare! 

Cristiano Ronaldo a înscris cu Sassulo şi a ajuns la 100 de reuşite în tricoul lui Juventus. Chiar dacă au învins, bianconeri tremură pentru un loc în UEFA Champions League. Chiricheş a fost ameţit de bicicletele portughezului. Căpitanul naţionalei a căzut din picioare la faza la care Ronaldo putea reuşi dubla cu Sasuolo.

După trei sezoane cu Juventus, Ronaldo este gata să se întoarcă de unde a plecat în fotbalul mare. Sporting Lisabona a câştigat titlul după 19 ani, iar mama sa, Dolores, a sărbătorit reuşita echipei la care Boloni îl lansa pe Ronaldo pe orbita succesului.

Femeia le-a promis fanilor lui Sporting că Ronaldo se va întoarce la echipa de unde a plecat în 2003.

ronaldo

Manchester United, Real Madrid şi Juventus sunt echipele la care Ronaldo a evoluat după transferul de la Sporting Lisabona.

CITEŞTE ŞI: Real Madrid, Barcelona și Juventus, anchetate de UEFA. Granzii Europei riscă excluderea din Liga Campionilor

sportingcristiano ronaldojuventusmamacarieraportugaliacampioniChirichestransferdolores
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”