Ruben Albes vrea victorie cu FCSB! ,,Avem armele noastre şi le vom folosi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 11:02,
Ruben-Albes-Hermannstadt

Ultimul meci al etapei cu numărul opt din Liga 1 este cel dintre FCSB şi Hermannstadt, meci care va începe la ora 21:00.

Antrenorul de la Sibiu nu se teme de echipa celor de la FCSB şi le-a pus gând rău roş-albaştrilor. Acesta spune că are jucători în componenţa lotului cu care ar putea să o surprindă pe FCSB în orice moment în meciul de diseară. Spaniolul mai susţine că jucătorii care au fost pentru un singur meci la echipa lui Becali sunt foarte motivaţi pentru acest meci.

„Cred în jucătorii mei, mergem să câştigăm meciul. E un meci dificil, jucăm împotriva unei echipe mari, puternice, cu jucători foarte buni. Dar avem armele noastre şi vom încerca să le folosim în meci.

Cu siguranță, sunt motivați, dar nu doar David sau Goran. Toți jucătorii sunt motivați, pentru că joacă împoriva FCSB-ului.”, a spus antrenorul pentru Telekom Sport.

Ruben Albes a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo. Acesta spune că proiectul nu se poate închega peste noapte în Ştefan cel Mare.

Le trebuie timp. Nu e uşor să aduci jucători noi şi în două, trei săptămâni să aibă rezultate. În acelaşi timp, înţeleg că un club mare ca Dinamo nu are timp pentru a câştiga. Aşteptările sunt foarte mari, iar acum e dificil să ai rezultate”, a mai susţinut spaniolul.

Înaintea meciului de diseară cu FCSB, echipa antrenată de Ruben Albes se află pe locul opt în clasament, cu zece puncte adunate. De cealaltă parte, FCSB se poziţionează pe locul al treilea în campionat, cu 15 puncte strânse până acum.

Citeşte şi Doliu în fotbalul mondial! Un fotbalist s-a sinucis prea devreme pentru sportul rege

Hermannstadtalbesfcsbrealitatea
Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali

vaccin coronavirus

Vaccinați, vaccinați, EURO să nu îl ratați!