Ruben Amorim neagă că a ajuns la un acord cu Liverpool

Articol de Gabriel Ion - Publicat joi, 11 aprilie 2024, ora 22:07,
Ruben Amorim
Ruben Amorim

Antrenorul echipei de fotbal Sporting Lisabona, Ruben Amorim, a negat că ar fi ajuns la un acord verbal cu Liverpool.

Ruben Amorim susține că rămâne la Sporting Lisabona și în sezonul viitor

Echipa engleză rămâne din vară fără tehnician, deoarece germanul și-a anunțat retragerea pentru un an din fotbal.

Conform postului Sky Sport Germania, oficialii lui Liverpool s-au înţeles cu Ruben Amorim, ce ar urma să preia din vară conducerea grupării engleze, în baza unui contract pe trei sezoane.

Amorim, care pregăteşte meciul de vineri cu Gil Vicente, din campionatul Portuglaiei, a negat categoric aceste speculaţii.

„Este ultima dată când voi vorbi despre viitorul meu. Nu a existat nicio discuţie şi cu siguranţă niciun acord. Singurul lucru pe care ni-l dorim cu toţii aici este să fim campioni cu Sporting, nimic nu se va schimba. Sunt antrenorul lui Sporting şi nu a existat nicio discuţie sau acord cu niciun club. Sunt concentrat, ca întotdeauna, să-mi reprezint clubul”, a spus portughezul într-o conferinţă de presă.

Klopp a anunţat în ianuarie că se va despărţi la finalul sezonului de Liverpool, pe care o pregăteşte din toamna lui 2015.

Xabi Alonso, fost mijlocaş al lui Livepool, era văzut ca posibil înlocuitor al lui Klopp, însă a preferat să continue cu Bayer Leverkusen. În afară de Amorim, alt nume vehiculat de presă este Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton.

Ruben Amorim, în vârstă de 39 de ani, o antrenează pe Sporting din 2020, reuşind să conducă gruparea din Lisabona la câştigarea titlului de campioană a Portugaliei chiar la primul său sezon pe banca „leilor”. Echipa este foarte aproape să devină din nou campioană în actuala stagiune.

ruben amorim